vineri, 19 octombrie 2012

Spectacole pirotehnice

Prin spectacole pirotehnice se intelege arta de a lumina cerul intr-o regie de neuitat, prin focuri de artificii care vor ramane in mintea invitatilor vreme indelungata. Sky Expert iti ofera posibilitatea de a-ti regiza propriul foc de artificii, tinand cont de experienta noastra, te putem sfatui pentru ca spectacolul pe care il vei oferi sa fie unul magnific.

Spectacolele pirotehnice sunt preferate in special in desfasuratorul nuntilor, fiind o alegere potrivita pentru intampinarea invitatilor la restaurant, cu alee de jerbe, cascade scanteietoare sau jeturi uriase; de asemenea, valsul miresei sau aducerea tortului pot fi alte momente in care focurile de artificii destind atmosfera.

In cadrul evenimentelor speciale se pot organiza trageri multiple, fie simetrice, fie intr-o singura culoare. Ne mai putem ajuta de fumuri speciale pentru un efect si mai intens. Un alt aspect este cel al focurilor de artificii de apa, cu lansarea de pe barje, in larg, acolo unde decorul permite acest lucru. Putem organiza focuri de tabara, retrageri cu torte sau alei cu flacari, pentru ca evenimentul la care tocmai ati asistat sa fie unul memorabil.

Firmele pot apela cu incredere la serviciile noastre pentru diferite manifestari, cum ar fi deschideri oficiale, lansari de produse sau sedii noi, team building-uri sau petreceri anuale. Pe langa pachetul standard, putem organiza servicii piromuzicale, pe tema sonora potrivita cu specificul firmei sau al petrecerii; sau putem organiza combinatii de proiectii laser cu lumini arhitecturale, ori proiectii pe ecrane de apa; firma noastra presteaza si servicii pirografice, expunand numele sau sigla firmei, ori numarul anilor sarbatoriti.

Va recomandam si invitatii nunta online la cele mai bune preturi de la crisiashop.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu