vineri, 12 octombrie 2012

Artificii concert

Ti-ai luat bilet la concertul pe care trupa ta favorita il sustine la Bucuresti. A trecut timpul si a venit vremea concertului. Esti entuziast, ti-ai ales costumatia potrivita, te-ai hidratat corespunzator, coafura e la locul ei, in ultimele zile ti-ai repetat in minte versurile cele mai cunoscute. In ziua concertului ai stat ca pe ace. Nimic nu parea sa ajunga la inima ta, iar timpul a trecut prea greu, pana la ora inceperii. DJ- ul si-a terminat sesiunea de mix-uri, trupa din deschidere si-a facut numarul, gata... e momentul ca trupa careia ii cunosti intreg repertoriul sa se desfasoare pe scena.

Incepe primul hit, toata lumea e isterica. Toata lumea se simte bine, toti canta la unison melodiile trupei tale favorite. Oameni imbracati corespunzator evenimentului si dotati cu brichete (intotdeauna poti fenta garzile de corp) fac atmosfera. Te simti bine in grupul tau, cantati cu totii, dansati pe ritmuri demult stiute si impartasite intre voi. Acum sunteti multi, atmosfera e incendiara, e placut sa vezi atatia oameni cu pasiuni comune, la un loc. Ce poate fi mai frumos de atat?

Finalul... Acesta iti va ramane intiparit in minte. Nimic nu se compara cu descatusarea de la final, cu implinirea visului de a-ti fi urmarit live trupa favorita... si totusi, ceva si mai grandios este posibil. Un foc de artificii de poveste, eventual un spectacol piromuzical adaptat hiturilor de pe scena. In urma unei desfasurari masive de forte, asa cum se intampla la astfel de evenimente, un spectacol artificii concert reusit trebuie sa iti asigure o amintire de neuitat, trebuie sa iti intipareasca pe retina acest concert de care iti vei aminti mereu, cu drag!

Suntem creativi, inspirati, responsabili si ne respectam clientii cu focuri de artificii unice si spectaculoase, pentru orice eveniment ne dati pe mana. Ne pricepem, de aceea, dupa un prim eveniment organizat cu noi, clientii nostri revin mereu.

Pentru mai multe detalii despre artificii accesati focurideartificii.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu